Informatii generale despre Infra-Beton

Sunt deja client

E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×

Despre noi

Despre noi 

S.C. Infra Beton S.R.L. are capacitatea de a aduce, pe piata romaneasca, ultimele solutii in productia de prefabricate din beton, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii infrastructurilor realizate in Romania. Piata va beneficia astfel de produse diversificate , intr-un volum satisfacator.

Inca de la inceputul activitatii sale, compania si-a focalizat strategia pe proiectele privind fabricatia tuburilor din beton pentru canalizare, datorita oportunitatilor deosebite create de dezvoltarea urbanistica a Bucurestiului. S.C. Infra Beton S.R.L. isi propune sa se implice si in alte municipii si orase in care sunt in curs de desfasurare proiecte ubanistice importante, in care vor fi necesare cantitati insemnate de tuburi pentru canalizare.

Compania isi propune sa colaboreze cu cat mai multi contractori si beneficiari finali importanti din teritoriu. Atuu-urile pe care se bazeaza sunt: preturile atractive, termenele de livrare acceptabile, asistenta acordata de specialistii firmei la montajul produselor vandute, precum si conditiile de plata avantajoase pentru client. S.C. Infra Beton S.R.L. intentioneaza sa devina un partener real pentru contractorii sai, sprijinindu-i pe acestia cu solutii rapide si economice.

Compania ofera tuburi circulare din beton armat pentru canalizare, atat cele cu montaj normal, cat si cu montaj prin microtunelare). Pe langa acestea, va fi diversificata gama de produse speciale (tuburi non circulare din beton armat pentru canalizare, separatoare de grasimi, statii de pompare, elemente pentru bazine de stocare a apei, elemente pentru statii de epurare etc.), alaturi de produsele traditionale cum sunt: elemente pentru camine de vizitare pentru retele de canalizare si elemente pentru retele de apa. Compania si-a propus ca 60% din cifra de afaceri anuala sa se bazeze pe produse specializate, cum sunt tuburile circulare si non-circulare din beton armat pentru canalizare. Restul de 40% ar urma sa fie acoperit de produse uzuale (camine de vizitare, elemente pentru bazine de stocare a apei etc.).
 
Compania are capacitatea de a realiza cerintele majore ale competitivitatii: pret-termen de livrare-calitate si de a asigura asistenta necesara clientilor sai.
 


  

Copyright © 2021 Infra Beton |  
Informatii generale despre Infra-Beton
Webdesign by Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti