Sunt deja client

E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×

Prefabricate atipice » Gura de varsare » Totul despre tuburile si caminele prefabricate din beton

Totul despre tuburile si caminele prefabricate din beton

Elementele prefabricate din beton maresc rapiditatea de executie a constructiilor si sunt destinate in principal lucrarilor de infrastructura edilitara de apa si canalizare

Tuburile din beton si beton armat cu sectiune circulara sau necirculara se folosesc la constructia de retele noi de canalizare gravitationala pentru transportul apelor uzate / meteorice sau ca tuburi de protectie la subtraversarile de drumuri, cai ferate sau zone protejate.

Ele pot fi instalate prin metode traditionale cu sapatura deschisa sau prin metode fara sapatura deschisa de tipul microtunelarii sau forajului cu snec. Tuburile din beton si beton armat sunt produse in conformitate cu standardul SR EN 1916 prin turnare in matrite verticale cu sistem vibrator pentru compactarea betonului sau prin vibropresare.

Elementele din beton si beton armat pentru camine de vizitare si guri de scurgere sunt fabricate cu tehnologii moderne in conformitate cu standardul SR EN 1917 si satisfac toate standardele calitative impuse de Comunitatea Europeana. De asemenea, toata gama de produse este periodic supuse tuturor incercarilor impuse de normele europene.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu o gama larga de produse prefabricate din beton la preturi competitive, termene de livrare avantajoase si asistenta la montaj!

Copyright © 2017 InfraBeton . Webdesign by Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti. | 
Infra-beton - Informatii despre prefabricatele din beton si polimer beton