Sunt deja client

E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×

Prefabricate atipice » Camerete » Totul despre montarea tuburilor din beton

Totul despre montarea tuburilor din beton

Tuburile si prefabricatele din beton au fost utilizate foarte frecvent in epoca dezvoltarii industriale si sunt foarte utile si in prezent, ele avand numeroase intrebuintari precum: camine de vizitare, bazine de acumulare, fose septice, fantani si multe altele.

Avantajul major al acestor tuburi si prefabricate din beton este faptul ca pot fi utilizate atat in medii umede sau medii chimice usor agresive, cat si pentru transportul apelor uzate si in retelele de canalizare (ingropate in general).

Pentru montarea tuburilor prefabricate din beton se utilizeaza diverse modalitati specifice si se aleg in functie de dimensiunea si greutatea lor si pe baza proiectului realizat de proiectant. Inainte de introducerea tuburilor in transee se verifica amanuntit si se corecteaza fundul sapaturii. Coborarea tuburilor de beton in transee se face cu ajutorul macaralelor, in mod mecanizat, iar tragerea pe pozitie se realizeaza cu tirfoare.

In timp ce se executa montajul, tubul de beton trebuie sa fie tinut de catre macara in pozitie orizontala si sa se apropie de mufa tubului montat anterior, astfel incat spitul sa se aseze uniform in interiorul mufei. De asemenea, in timpul montajului, tubul este sustinul de macara in asa fel incat sa alunece usor, fara a fi frecat de stratul suport. Interiorul mufei tubului montat deja trebuie curatat cu atentie cu o perie inainte de a trage pe pozitie a tubului de beton, pentru a elimina eventualele impuritati aflate acolo.

Infra-Beton va sta la dispozitie cu o gama variata de tuburi de beton si diverse prefabricate din beton, care au urmatoarele avantaje:
  • Durata de constructie scurta
  • Costuri mici de intretinere
  • Calitate superioara
  • Posibilitate de utilizare imediat dupa montaj
  • Durata de viata indelungata

Copyright © 2017 InfraBeton . Webdesign by Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti. | 
Infra-Beton - Totul despre montarea tuburilor din beton